Jídelní lístek
Studené předkrmy
1. Mini topinky s hovězím tataráčkem
2. Mini - řízečky (3 druhy obalování - klasický trojobal, sezam, cornflakes) doplněné studenými omáčkami a citrónem
3. Capresse špízy (špízy s cherry rajčat, bazalka a bocconcini mozarelly)
4. Domácí paštika s brusinkami a vlašskými ořechy s bagetkou
Teplé předkrmy
5. Špíz s kuřecím masem*
6. Grilovaný žampión Portobello (modrý sýr/špenát, rajče/mozarella)*
Těstoviny a risotta
7.Hříbkové gnocchi s filírovanou vepřovou panenkou
8. Fusilly tri-colore s listovým špenátem s plátky z kuřecích prsou
9. Kuskus s máslovou zeleninou a filírovaným kuřecím masem
10. Špagety Carbonara s vypečenou slaninou a parmazánem
Vepřové maso
10. Bavorské výpečky s bílým zelím a variací knedlíků
11. Vepřový kotlet s houbovou nádivkou se šťouchaným bramborem s jarní cibulkou
12. Vepřová panenka s omáčkou z barevného pepře s rozmarýnovým bramborem
13. Medailonky z vepřové panenky s houbovou omáčkou a bramborovými resty
Drůbeží maso
14. Grilovaná kuřecí prsa s máslovým hráškem, baby karotkou a bramborovou kaší
15. Pečená kuřecí roláda s velikonoční nádivkou a máslovým bramborem
16. Kuřecí směs Fajitas s arašídy a dušenou rýží
17. Kuřecí prsní steak s restovanou zeleninou a šťouchaným bramborem
18. Steak z krůtích prsou s žampionovou omáčkou a pečeným bramborem
Česká klasika
19. Hovězí Budvar guláš s houskovým a karlovarským knedlíkem
20. Pomalu pečené kachní stehno a červeným vinným zelím a variací knedlíků
21. Kuřecí / vepřový řízek s domácím bramborovým salátem
22. Kuřecí / vepřový řízek s máslovým bramborem
23. Halušky s kysaným zelím a uzeným masem
Ryby
24. Grilovaný filet z lososa s pečeným bramborem
25. Pečený pstruh, vařený brambor
Bezmasé
26. Variace smažených sýrů (eidam, niva, hermelín) s hranolkami a tatarkou
27. Bramborové noky se špenátem
28. Tagliatelle s listovým špenátem, česnekem ve smetanové omáčce